Bugarska zimovanje

Zima 2018 u Bugarskoj je usmerena ka ski centrima Bansko i Borovec, koji su ujedno i dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. Pored ova dva, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, koji svake godine privlače sve veći broj stranih turista na relativno jeftin zimski odmor.
Spoj prirodnih lepota i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, svrstavaju Bugarsku među najbolje skijaške centre u istočnoj Evropi.

SRETENJE 2018 – SKI PAKET ZIMA 2018

BUGARSKA - BANSKO I BOROVEC - PROGRAM PUTOVANJA - 4 dana (3 noći) - Autobuski prevoz
1. dan - BEOGRAD – BANSKO/BOROVEC - Polazak u večernjim časovima, oko 21 sat. Sastanak putnika u 20.15 sati, odnosno 45 min. pre polaska autobusa. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14.00 sati po lokalnom vremenu.
2. dan - poslednji dan - Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi upladenih usluga. Poslednji dan – BANSKO/BOROVEC - BEOGRAD - Doručak za goste koji imaju upladenu uslugu BB ili HB. Napuštanje apartmana do 10 sati. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd autobusom od 14.00 sati, po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima.
U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: smeštaj u apartmanu/studiju/sobi; 3 noćenja na bazi izabrane usluge; prevoz autobusom na navedenoj relacijI; usluge predstavnika agencije (inopartnera) i troškovi organizacije putovanja. 
Detaljnije o programu pogledajte ovde.

Bansko i Borovec zima 2018

Zbog četinarskih šuma, vazduh je čist i bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Bugraska raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski-garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima.
Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja i da ćete i ove zime putovati sa nama u neki od ski centara u Bugarskoj i vratiti prepuni lepih utisaka i uspomena.

Smeštaj Bansko i Borovec.

U ponudi imamo vrlo povoljan i kvalitetan hotelski i apartmanski smeštaj za zimovanje 2018 u ski centru Bansko! Pogledajte i najpovoljnije apartmane i hotele u ski centru Borovec.


Bansko

Bansko

Borovec

Borovec