Hoteli za ceo svet

Kosta Brava, Španija - Letovanje

Kosta Brava je najpoznatije i najposećenije letovalište u Španiji sa obalom dugom 40-ak km proteže se severno od Barselone. U našoj ponudi možete pronaći čuvena letovališta poput Ljoret de Mar-a, Santa Suzane, Kalelje.

NEDELJA ŠPANIJE

Provedite i ovo leto u Španiji i to po specijalnim popustima za letovanja u avgustu i septembru!
Dodatno snižene cene za letovanje u Španiji važe ukoliko napravite rezervacije od 17.07. do 22.07. i to za letovanje u avgustu i septembru.
Akcija važi za letovanje na Majorci, Kosta Doradi i za letovanje na Kosta Bravi.

Za dodatne informacije pozovite nas na 011/2440-664 ili 011/2424-980 ili 011/3118-12. Takođe upite možete slati i elektornskim putem na rezervacije@filiptravel.rs
 

 Kosta Brava - LAST MINUTE

Letovanje na Kosta Bravi po najpovoljnijim cenama! Pogledajte našu LAST MINUTE ponudu za leto na Kosta Bravi!

Obalu Katalonije ne čine samo duge urbane peščane plaže pune turista. Nas su još više fascinirale skrivene uvale i predivna priroda o kojoj verovatno niste mnogo čuli. Sever Kosta Brave je nebrušeni dijamant zapadnog Mediterana. Najlepši deo ove obale “Plaže zlatog trougla” uspeo je da sačuva šarm i lepotu starih luka i ribarskih naselja prepoznatljivih po opuštenoj lokalnoj atmosferi i izvrsnoj gastronomskoj ponudi. Prirodni ambijent urbanizovan je taman toliko koliko je elitni turizam zahtevao.

U ovoj oblasti se nalaze i mesta koja treba posebno izdojiti zbog svog značaja:  Girona – koja je jedan od najstarijih gradova Katalonije sa predivnom Jevrejskom četvrti,  Figueras – rodno mesto Savadora Dalija,  Empuries -  antički grad iz grčko rimskog perioda. Glavni turistički centri ove oblasti su: Rose, Palamos, Platja d´Aro, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.