Hoteli za ceo svet

Sivota - letovanje

Sivota je živopisno letovalište na Jonskom moru, 24 km od Ingumenice i 30 km od Parge u oblasti Tesprotije. Letovanje u mestu Sivota preporučujemo jer je u ovom delu Tesprotije poznatije pod imenom grčki Karibi. Letovanje u Sivoti odlikuje i netaknuta zelena priroda, veliki broj uvala kao i tirkizno prozirna voda po kojoj je poznata. Na Sivoti avanturisti mogu da uživaju u vodenim sportovima, dok oni malo manje hrabri mogu da se prepuste čarima obližnjeg akvaparka. 

Za vaš odmor, obezbedili smo povoljan apartmanski smeštaj za letovanje na Sivoti!

Sivota letovanje 2018.

Jedna od poznatijih plaža je Bela vraka, a nalazi se nadomak Sivote. Plaža nije organizovana, pa turisti moraju sami da se snalaze za hranu i piže koje že na njoj konzumirati u toku dana. Ipak, najinteresantnija je činjenica da se do ove plaže stiže morem, ali ne brodom, vež pešice! Uzana staza od belog peska povezuje kopno s ovom predivnom plažom, a dubina mora u ovom pojasu ne prelazi visinu kolena.
U centru mesta Sivota se nalazi veliki broj autentičnih taverni, kafiža i restorana. Luka za male brodove i jahte uz šetalište pruža turistima sve što im je potrebno za prijatan odmor. Poznate plaže su Mega i Mikro Amos, Pisina i Mega Dafni koje pored kupanja u čistoj vodi i sunčanja, pružaju privatnost i svojevrstan pogled na 4 ostrva. Velika prednost Sivote je upravo lokacija i srdačnost njenih meštana.

Pogledajte i našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj 2018. kao i najpovoljniji apartmanski smeštaj.