Grčka apartmani 2024. • Autobusom ili sopstvenim prevozom

Apartmanski smeštaj u Grčkoj, pružiće vam udoban i kvalitetan letnji odmor. Apartmani su komforni i opremljeni sa savremenim sadržajem. U ponudi imamo povoljne apartmanske kapacitete u Grčkoj, u regijama Halkidiki, Tasos, Nea Vrasna, Pefkohori... Apartmani su idealan izbor za porodice koje letuju sa decom. Opremljene kuhinje u apartmanima vam omogućavaju da brzo spremite hranu pred odlazak na plažu.

Apartmani Grčka • Ponuda za leto 2024

Predstavljamo vam najnovije ponude za apartmanski smeštaj sa sniženim cenama! Istražite regije koje su uključene - prelepi Strimonikos zaliv i čarobno ostrvo Tasos. Uzbuđenje vas očekuje u letnjim rizortima kao što su Asprovalta i Nea Vrasna u zalivu Strimonikos, kao i u Skala Sotiros, Limenarija i Potos na ostrvu Tasos. Iskoristite priliku i rezervišite na vreme vaše letovanje u Grčkoj sa deset nezaboravnih noćenja!

U našoj ponudi apartmana za leto, možete pronaći apartmane blizu plaža, takođe možete uživati u apartmanima sa bazenima, a za najzahtevnije, tu su lux i duplex apartmani.

Želite da pronađete najbolje apartmane iz naše ponude? Izdvajamo apartmane blizu plaža i prodavnica, sa udobnim i kvalitetnim nameštajem. Biramo za Vas najkvalitetniji apartmanski smeštaj i što je još bitnije, po pristupačnim cenama!

Grčka apartmani • Autobuski prevoz

Odlazak do Grčke nikada nije bio lakši! Filip Travel Agencija nudi vam priliku da se zaputite ka sunčanim destinacijama Tasosa, Halkidikija i prelepog Strimonikos zaliva - sve to udobno i povoljno autobusom.

Zaboravite na brige oko organizacije putovanja i iskoristite naše SNIŽENE CENE, koje vam pružaju priliku da letujete u Grčkoj po povoljnijim uslovima!

Rezevišite vaš apartman iz snova jednostavno i brzo online, direktno sa našeg sajta ili pozovite naš call centar.