Individualna putovanja 2016

Za sve vas koji želite da putovanja skrojimo prema vašim afinitetima – tu smo da vaše ideje i potrebe pretočimo u realnost koja će vas odvesti do najudaljenijih meridijana širom sveta. Sektor individualnih putovanja Filip Travel-a može zadovoljiti i najsofisticiranije zahteve svetskih putnika.
U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima: GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier’s kao i sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA)  – uključujući i low cost kompanije – svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.

Kuba

Kuba

Kuba je ostrvska zemlja u Karipskom arhipelagu, koju čini glavno ostrvo Isla de la Juventud uz nekoliko manjih arhipelaga. Glavni i najveći grad je Havana. Ako izaberete Kubu kao vašu novu turističku destinaciju, upoznaćete se sa Havanom, gradom koji živi svoj život zarobljen u prošlosti, sa stanovnicima koji sa nadom gledaju u budućnost. Osim obilaska stare Havane, uzavrelog dnevnog kao i noćnog života, sa čuvenim noćnim klubom Tropicana.

Detaljnije

Dubai

Dubai

Dubai – jedan od najvećih emirata u okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Prema popisu iz 2013. godine grad broji oko 2 miliona stanovnika i preko sedamdeset nacionalnosti. postao Postao je sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti. Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih.

Detaljnije

Maldivi

Maldivi

Republika Maldivi se nalazi u Indijskom Okeanu, na oko 700km od Šri Lanke i oko 300km od Indije. Ova jedinstvena država sastoji se od 1.190 koralnih ostrva, raspoređenih u dupli lanac od 26 Atola u pravcu severo zapada, raštrkanih na skoro 90.000 km2 . Atoli su sačinjeni od živih koralnih grebena i peščanih sprudova, koji čine prirodnu barijeru, gradeći jedinstvene lagune. Glavni grad Male, u koji sleću međunarodni avioni, nalazi se na severnom obodu Atola Male (Kaafu Atol).

Detaljnije

Bali

Bali

Bali je indonežansko ostrvo između ostrava Jave na zapadu i Lamboka na istoku. To je jedna od 33 provincije Indonezije sa Denpasarom, kao središtem na jugu ostrva. Svakako treba posetiti: Puputan park, Kraljevski Hram, kao i hramove Jagotanka u blizini muzeja Negeri i Maospahit, umetnički centar taman Budaya, palatu Satria. Glavni turistički centi balia su na jugu. Izdvaja se grad Kuta, sa predgrađima Legian i Semnijak i popularnim plažama, a u novije vreme posebno se izdvajaju Nusa Dua i Pecata

Detaljnije

Tajland - Phuket

Tajland - Phuket

Puket – najveće Tajlandsko ostrvo, nalazi se zapadno od Tajlandske obale u Andamanskom moru. Najpopularnije turističko mesto je Patong sa dugačkom plažom, belim peskom i palmama u kojem je izuzetno popularan i noćni život. Preko 40 kilometara plaža potvrđuje da svako može naći svoj omiljeni izbor. Neke od najlepših plaža su Kata, Kamala, Karon i Bangtao. Tokom dana se duž celog ostrva mogu naći razne opcije animacije, sportova na vodi i dnevne zabave.

Detaljnije

Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli se u nalazi se u Indijskom okeanu, istočno od Afričke obale. Sejšelski arhipelag Ima više od 100 ostrva koja su koralna ili granitna. Čuvene su peščane plaže sa belim peskom, prozirnim morem i crnim stenama. Tropski pojas čini ovu destinaciju idealnom za posetu tokom cele godine, kako je prosečna godišnja temperatura 28 stepeni. Ljubitelji prirode će moći da uživaju u prizorima retkih vrsta ptica kao i čuvenim džinovskim kornjačama koje su svojevrsna atrakcija.

Detaljnije

Sri Lanka

Sri Lanka

Šri Lanka, „Suza Indije“ – kako je poznata u svetu, se nalazi jugoistočno od Bengalskog zaliva u Indijskom okeanu. Ljubitelji prirode de modi da uživaju u svojevrsnom safariju retkih životinja. Iako se na severu nalaze najpoznatije plaže po lepoti, podjedanko su lepe i one koje se nalaze na južnoj obali.Klima je tropska i vlažna sa uticajem monsuna a prosečna godišnja temperatura iznosi 28 stepeni.

Detaljnije

Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar je ostrvska zemlja situirana u Indijskom okeanu i nalazi se 35 km od Afričke -Tanzanijske obale i sastoji se od nekoliko ostrva od koji su najveća Pemba i Unguja. Glavni grad se nalazi na Unguji, koja se deli na 3 oblasti: sever, jug i grad Zanzibar. U samom gradu nalazi je Stone town koji je građen u osnovi svahili arhitekture ali i pod uticajem persijskog, indijskog i evropskog uticaja.

Detaljnije