City Break

Želite da posetite bilo koji grad/destinaciju na svetu - a ne želite da vas grupni polasci obavezuju na određene datume polaska i trajanje putovanja? Imate svoju viziju i plan obilaska određenih destinacija? Mi ćemo vam pomoći da troškovi puta i boravka budu najpovoljniji.

Zato pratite našu stranicu CITY BREAK PUTOVANJA gde ćete moći da se informišete o najpovoljnijim tarifama avio kompanija - kao i hotelskom smeštaju u odabranim gradovima.

U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima: GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier’s kao i sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA) – uključujući i low cost kompanije – svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.

KUALA LUMPUR

KUALA LUMPUR

Glavni grad Malezije Kuala Lumpr je ekonomski i kulturni centar koji predstavlja jedan od najbrže rastudih gradova jugoistočne Azije, u kome se spajaju zapadna i istočna kultura. Čuveni simbol Malezije modernog doba su Petronas kule koje spadaju među najviše oblakodere na svetu. Kako se grad nalazi u tropskom pojasu, odličan izbor za obilazak je tokom zimskog perioda.

Detaljnije

Jakarta

Jakarta

Jakarta je glavni grad Indonezije i nalazi se na severozapadnoj obali ostrva Java. Ovaj ekonomski , kulturni i politički centar sa preko deset miliona stanovnika predstavlja najvedi grad ne samo Indonezije, ved celopkupne Jugostočne Azije. Jakarta je najčešde usputna stanica do najomiljenije Indonežanske destinacije - Balia. U Jakarti obavezno posetite Stari grad i trg Merdeka . Posebna znamenitost je najviša zgrada u Jakarti - Wisma 46.

Detaljnije

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro se smatra centrom Brazilske kulture. Najpoznatiji simbol grada je statua Hrista Spasitelja visoka 30m, koja se nalazi na Korkovado planini u nacionalnom parku Tižuka. Crkva gospe od Kandelarije i manastir svetog Benedikta, samo su neke od kulturno istorjiskih spomenika koje datiraju još iz 16. veka. Najpopularnije plaže, Kopakabana i Ipanema, pružaju pružaju spektakularan pogled na panoramu grada. Najvedi fudbalski stadion na svetu, Marakana, prima posetioce svaki dan...

Detaljnije

New York

New York

Velika Jabuka, New York – najnaseljeniji grad USA i velika multietnička sredina koja kao takva pruža dobrodošlicu turistima iz svih delova sveta. Kako grad ima više simbola, najpoznatiji je kip Slobode, ali uz njega i Empire state building i Bruklinski most važe za najlepših arhitektonskih dostignuda novog doba. Central park pruža gradu pravi beg u prirodu i veliki je kontrast za oblakodere koji ga okružuju. Peta Avenija, Time square i Broadway predstavljaju poseban doživljaj za turiste.

Detaljnije

Peking

Peking

Peking je politički, ekonomski i kulturni centar i posle Šangaja drugi najveći grad republike. Metropola se nalazi na severu Kine i čini jednu od najvažnijih saobraćajnih luka. Nalazi se u umerenoj klimatskoj zoni pod uticajem monsuna, a zvanična valuta je juan. Dom je ostataka drevne Kineske istorije, dinastije Ming i Ćing i primer velike transformacije koju je doživela početkom 20. veka. Odlična baza za obilazak Kineskog zida, Krimson palate, trga Tjanmen, Zabranjenog grada, Letnje palate ...

Detaljnije

Barselona

Barselona

Barselona je glavni grad pokrajine Katalonije, koja svojim geografskim položajem i istorijskim nasleđem pleni i zaslužije da je posetite. Glavne gradske atrakcije koje svakako ne smete propustiti su: La Rambla – jedan od glavnih gradskih bulevara. Odmah pored Ramble nalazi se najživopisnija pijaca Mercat de la Boqueria i Gotička četvrt.

Detaljnije