Asprovalta

Asprovalta

Asprovalta - Blizina Soluna sa jedne i Kavale sa druge strane, veliki izbor smeštajnih kapaciteta, kvalitetnih vila i hotela, Široke plaže, skrivene uvale i čisto more, samo su deo bogatstva ove regije.

Detaljnije

EVIA  « Apartmani »

EVIA « Apartmani »

EVIA - Evija je najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini ostrvo u Grčkoj. Duga, široka, šljunkovito-peskovita plaža, omogući će Vam sve uslove za dobar i kvalitetan odmor.

Detaljnije

Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki - Na samo jedan sat vožnje od Soluna nalazi se pravi raj, zlatne pesčane plaže, slikoviti zalivi, tradicionalna sela, mala ostrva i skrivene uvale, brdašca prekrivena borovinom, poluostrvo Halkidiki.

Detaljnije

Kefalonija ☼

Kefalonija ☼

Kefalonija se diči obalom koja je duga više od 200 kilometara. Neke od najlepših plaža Evrope nalaze se upravo na ovom ostrvu.

Detaljnije

Nea Vrasna - Apartmani

Nea Vrasna - Apartmani

Nea Vrasna - Za ljubitelje živopisnog pejzaža i istraživanja pravi izbor je tradicionalno naselje Vrasna i novo naselje Nea Vrasna.

Detaljnije

Ofrynio beach

Ofrynio beach

Ofrynio Beach - Udaljeno od Soluna oko 100 km istočno, od Kavale oko 60 km zapadno, a od Asprovalte samo 26 km. Ovo mesto poznato je po uzgajanju badema, maslina, grožđa, ali i po rakiji “tsipouro” (cipuro).

Detaljnije

Olimpska regija

Olimpska regija

Olimpska regija - poznata po mestima kao što su Paralia, Olympic beach, Leptokaria, Paltamaon i Nei Pori. Živopisnost, zabava, novi ukusi i senzacije, more, dobar provod...

Detaljnije

Pilion - Apartmani

Pilion - Apartmani

PILION - planina i veliko poluostrvo u jugoistočnom delu Tesalije. Nalazi se u samom središtu Grčke, između Soluna i Atine, na 270 km od graničnog prelaza Evzoni. Milina je vrlo impresivno priobalno mesto

Detaljnije

SIVOTA

SIVOTA

SIVOTA - Savršeni klimatski uslovi, mediteransko rastinje uz razuđenu obalu, četinari na obodima planinskih masiva, čiste vode Jonskog mora, živopisna sela sa maslinjacima i vinogradima...

Detaljnije

Stavros

Stavros

Stavros - Kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže i uvale nagrađene su priznanjem “Plava zastava” koje dodeljuje Evropska zajednica.

Detaljnije

Tasos Apartmani

Tasos Apartmani

TASOS - Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog mora. Ostrvo je brdovito i pokriveno četinarskom šumom. Nazvano je „plutajuća šuma“. Gotovo je kružnog oblika, sa obalom dugom oko 100 km.

Detaljnije

Parga

Parga

Apartmanski smeštaj PARGA • Panoramu Parge karakterišu bogato mediteransko zelenilo i maslinjaci oivičeni planinama.

Detaljnije